Приветствую Вас Гость!
Суббота, 04.05.2024, 13:07
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Форма входа

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Locations of visitors to this page

MP3 Player

Календарь

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Архив записей

Главная » 2010 » Сентябрь » 18 » О. Вилкул подарил квартиры чемпионам Олимпийских Игр.
17:12
О. Вилкул подарил квартиры чемпионам Олимпийских Игр.

На Перших Юнацьких Олімпійських Іграх спортсмени з Дніпропетровської області – Денис Кушніров та Андрій Говоров – здобули три золоті медалі. З таким результатом Дніпропетровська область стала першою у загальному заліку серед областей України.

Андрій Говоров здобув дві золоті медалі з плавання 50 м вільним стилем та 50 м батерфляєм. Денис Кушніров здобув золоту медаль у стрільбі з пневматичного пістолету з 10 м. При чому готувався до цих змагань молодий спортсмен з пістолетом, який саме Олександр Вілкул, коли був народним депутатом України, подарував спорт клубу, де тренується Денис.

Під час святкування Дня міста юнаки отримали від обласної та Дніпропетровської міської влади квартири. Зокрема, Денис Кушніров отримав однокімнатну квартиру у м. Кривий Ріг, а Андрій Говоров отримав однокімнатну квартиру у Дніпропетровську.

Нагадаємо, що напередодні Олександр Вілкул зробив Андрія Говорова та Дениса Кушнірова своїми радниками з питань розвитку спорту на Дніпропетровщині. Наразі триває розробка Губернаторського проекту по залученню молоді до занять спортом.

Звертаючись до спортсменів області, Олександр Вілкул зазначив: «Ми розпочали стрімкий розвиток Дніпропетровщини.

Це відображається в позитивній динаміці і економічних показників і спортивних перемог. Кожного разу під час змагань я вболіваю за вас, щиро радію вашим перемогам на світовій спортивній арені.

Ми створимо належні умови для подальшого розвитку спорту в регіоні. Спортсмени відчуватимуть, що у своїх починаннях вони завжди можуть розраховувати на підтримку влади. Це питання завжди знаходиться в зоні моєї уваги», - відзначив Олександр Вілкул.

В свою чергу, спортсмени запевнили голову облдержадміністрації, що всі їх зусилля будуть спрямовані на підготовку до гідних виступів на честь Дніпропетровщини на наступних змаганнях.

По материалах Облдержадминистрации.

Категория: Разное | Просмотров: 619 | Добавил: deva42 | Теги: Подарок-квартира., Спорт, чемпионы ЮОИгр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: